Maturitní ples

Michaela Martinovská - 25. 01. 2012, 09:57
obrázek
Dne 15.12.2011 se konal v Měšťanské besedě maturitní ples žáků naší školy, tedy žáků 4. L. Milí čtvrťáci si pro své rodiče, prarodiče, spolužáky a učitele připravili pěkné předtančení na téma Popelka. Komu by se nelíbila představa chudé dívky, z níž se stane díky hodné víle krásná princezna?
Nastala vážnější chvilka a to v podobě stužkování, při kterém spadla možná nejedna slzička. A to dostali příležitost příbuzní, kdy se na své přerostlé ratolesti vrhli s gratulacemi. Na parketu se s maturanty střídal příjemný moderátor, který se s tím opravdu nepáral. Následovala barmanská show, při které mnozí zadržovali dech. A nakonec byl celý program ukončen ničím jiným než půlnočním překvapením. A že to bylo překvapení. Tentokrát na téma haka (Původně hromadný maorský tanec. Bývá také označován jako bojový tanec, protože býval tančen bojovníky před bitvou.), kdy kdekomu tuhla krev v žilách, jak to bylo působivé až děsivé.
Nikdo nebyl o zážitky ochuzen a každý si přišel na své. Možná někteří s kocovinou, ale to by nebyl ten správný maturák. Všichni, včetně maturantů si čtvrteční večer užili. Jen ten, kdo se nezúčastnil, může litovat, že o to přišel.
Přečteno: 450 x

Flash.

Online magazín studentů a studentek VOŠ a SPŠE Plzeň
Kontakt Administrace
Copyright © 2013 David Jaroš, design: Pavel Tomiczek, flash: Martin Kolář