Dobrodružství ze světa Fyziky

External Non-members - 17. 03. 2012, 12:46
obrázek
Byla jednou jedna Informace, která byla ve zdroji. Jednoho dne se musela po dovršení velikosto 5kb vydat na nebezpečnou cestu do Reproduktoru. Sbalila si pár svých švestek a šla.

Po cestě potkala libového frajera jménem Mikrofon. "Hej, frajerko, kam jdeš!?" Obořil se na ni Mikrofon a Informace na to odpověděla "Cestuji do města, Reproduktore, nemůžeš mi s mou cestou nějak pomoci?". "Takových už tady bylo," odvětil Mikrofon. "Musím tě předělat, abys mohla dál." A jak řekl, tak také učinil. Poté mohla Informace konečně pokračovat ke kódovači, u kterého měla být postavena před životní rozhodnutí.

První možnost byla podstoupit cestu autobusem a druhá letět letadlem z letiště vysílač. A jelikož ještě nikdy neletěla a byla povaha od přírody zvídavá, rozhodla se pro letadlo. Vysílač po úspěšné modifikaci nechal nastoupit Informaci do letadla a už se letělo. Cílová stanice Přijímač, kde byla úspěšně odbavena a taxíkem dopravena do Dekodéru. Dekodér byl také libový frajer. Proto musela Informace podstoupit další příjemnou prohlídku, která byla vztupenkou do Reproduktoru. Když se otevřely brány Reproduktoru, čekaly tam na ní její dávné kamarádky z mládí. Spolu vyhrávaly písničku a jestli ji někdo nevypnul, vyhrávají dodnes.
Přečteno: 451 x

Flash.

Online magazín studentů a studentek VOŠ a SPŠE Plzeň
Kontakt Administrace
Copyright © 2013 David Jaroš, design: Pavel Tomiczek, flash: Martin Kolář