Říjnový BombaFest míří do Papírny

admin - 23. 09. 2012, 11:20
obrázek
Bomba Fest
Sedmé pokračování studentského festivalu BombaFest se bude konat 3. října v areálu známém jako Papírna na Slovanech, nedaleko Mikulášského náměstí v Plzni.

Několik ročníků se festival konal v bývalé nádražní budově Jižního předměstí. Tentokrát se akce odehraje v industriálních prostorách Papírny, na místě známém především motokárami – Motokáry Papírna. Lokalita byla vybrána především díky své výborné dostupnosti, technickému zázemí i baru, který bude po dobu festivalu plně k dispozici.

V rámci hudební produkce, která tvoří hlavní bod programu, vystoupí několik mladých kapel z Plzeňského a Karlovarského kraje. Zahrát přijedou například v Plzni oblíbení Grande Tete, vítězové několika prestižních soutěží. „Po vystoupení na hlavní stagi v rámci PilsnerFestu, je pro nás BombaFest druhým nejdůležitějším koncertem v Plzni této sezóny. Přivezeme našim fanouškům čerstvě vydaný Singl,“ prozradil Vladimír Ležatka, člen kapely Grande Tete. Z dalších zvučných jmen vystoupí například Ocho Ríos nebo Y?.

„Jak již bývá zvykem, náš festival nenabízí návštěvníkům jen hudební zážitek, ale také bohatý doprovodný program. Jmenovat mohu například vystoupení taneční skupiny Equet či výstavy děl mladých umělců,“ říká pořadatel akce Eduard Štůla. V areálu nebudou chybět zajímavé projekce, prodej nejlepšího kebabu v Plzni a mnoho dalšího.

Říjnové pokračování festivalu BombaFest je zajímavé i spoluprácí s populárním bleším trhem a netradičním design marketem Bizzar Bazzar, který proběhne současně v prvním patře areálu.

Vystoupí kapely:
Grande Tete (ska-rock)
Y? (crossover-alternative)
Ocho Ríos (ska-rock)
Filip Koryta (acoustic-pop)
Strip Dolls (crossover)
The Aprill (rock)

Více informací o festivalu naleznete na webových stránkách www.bombafest.cz a na sociální síti www.Facebook.com.

Eduard Štůla – přadatel akce BombaFest
Rádio Bomba
Přečteno: 353 x

Flash.

Online magazín studentů a studentek VOŠ a SPŠE Plzeň
Kontakt Administrace
Copyright © 2013 David Jaroš, design: Pavel Tomiczek, flash: Martin Kolář