Naši milovaní aneb jak na muže

Kateřina Kubová - 19. 1. 2012, 9:01
obrázek
Foto: Pavel Tomiczek
Než jsem začala tento článek psát, přemýšlela jsem nad tím, jestli je vhodné mužům prozradit naše skromné triky, které nám už léta napomáhají si je udržet tam, kde je chceme mít. Napadlo mě: "Jistěže ano" stejně jim to v ničem nepomůže, jsou to přeci jen muži.
Tak za prvé na ně musíme nějakým způsobem zapůsobit, ale k tomu je těžké říct něco konkrétnějšího, protože každého okouzlí něco jiného. Proto je důležité pro začátek "obhlídnout terén". Prostě si o něm něco zjistit, je to dobré i pro případ, že bychom zjistili, že to není nic pro nás, nebo že je vhodný jen na to, abychom si s ním náležitě pohráli. Vždy se najde kamarád kamaráda, který má kamaráda, a dozvíme se, co potřebujeme. Ze začátku to chce se malinko přikrášlit tak, jak se mu s největší pravděpodobností zalíbíme nejvíce. Ale je důležitě tak úplně nic neslibovat, když to není 100% pravda. Sliby jsou totiž hrozně ošemetná věc a není radno slibovat něco, co nemůžeme splnit. Tak ho tedy máme pro začátek.
Dál je potřeba jeho zájem urdžet. Po prvních společně strávených chvílích zjistíme, co ho baví. Je tedy řada na nás a ustoupit. Jako vždy nás bude tahat s sebou, chce s námi přece prožít to, co ho baví, a doufá, že zrovna já budu tou jeho vyvolenou, co s ním půjde nadšeně na fotbal, podívat se, jak tancuje, apd.. Pro začátek je nutné to překousnout.
Teď už je chudák polapen v našich pavučinách a při vhodně zvoleném postupu už se ze spřádaných sítí nedostane. Protože nyní přijde po dokonalé dívce trochu nejistoty. Jakmile se do vztahu vloudí 100% jistota, není to ono. Ten, kdo ji má, může mít tendence myslet si, že mu projde vše. Každá dobře víme, co zrovna toho našeho bude provokovat a škádlit. Přeci jen, co se škádlívá, rádo se mívá. Ale stále pamatujte na to, že všeho moc škodí. Aby nás taky neposlali do háje, že tohle snášet nemusí, že to už je moc...
No,a pokud úspěšně projdeme i touto fází, je zcela náš a jsme pánem situace. A bude záležet jen na tom, jestli je to doopravdy ten pravý, nebo tam budou mnohem vážnější důvody pro to, abychom šli o dům dál. A především myslet na to, že muži jsou přeci jen muži a je tak jednoduché je svést, v tomhle jsou tak bezradní a bezmocní...
Přečteno: 482 x

Flash.

Online magazín studentů a studentek VOŠ a SPŠE Plzeň
Kontakt Administrace
Copyright © 2013 David Jaroš, design: Pavel Tomiczek, flash: Martin Kolář